Torsdag
15 Feb 1 match
Lördag
17 Feb 1 match
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Onsdag
03 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match

SSL är tillbaka

22 september 2017 14:34
Superderby

GAMEDAY!! Ikväll börjar säsongen för Herrarnas SSL 17/18 och det kunde inte börja med en bättre match än det stekheta derbyt vi har framför oss!


Mullsjö AIS - Jönköpings IK

Vilken början, vilken drömstart, detta är en match utan dess like mellan rivalerna MAIS och JIK. Ett riktigt Superderby där båda lagen är redo att visa vad de går för.

Ikväll kl 20.00 i Nyhemshallen ska de två lagen göra upp om en match som vi inte fått se på några år. Som alltid mellan dessa två lag kommer vi få se högt tempo, mycket känslor, tufft motstånd och tryck på läktaren. Räkna med fullsatta läktare och full fart på plan!

JIK som nygammalt lag är tillbaka i SSL med sitt unga lag och inte mindre än 13 spelare gör debut i SSL. Laget har länge väntat på detta och nu är det äntligen dags. Vi ser alla fram emot att se våra röda eleganter ta sig an ett av SSL:s favorittippade lag. Publiken är redo, Jönköping står bakom er och mer taggad än detta går nog inte att bli!

Vem kommer dra det längsta strået? Kommer det bli kapten Gillek eller kapten Hessmer? Två rutinerade spelare med ett förflutet i båda klubbarna kommer strax innan 20.00 ikväll leda ut sina lag och kriga för att visa vilka som är Jönköpings Läns bästa lag.

SSL PLAY

För er som inte kan vara på plats ikväll uppmanar vi att gå in på SSL Play och se matchen. Missa ingen action, klicka på länken nedan och välj match Mullsjö-Jönköping:

SSL Play