Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Jansson inför Höllviken

26 december 2017 13:09

Nu när julruschen snart lagt sig och det uppehåll SSL haft över ledigheterna snart är över, tittar vi till läget inför att serien drar igång med vår målvakt Gustav Jansson.


Hur ser du på lagets säsong så här långt?

Den har varit helt okej, efter en taskig start så rykte vi upp oss ordentligt och har vunnit våra måste matcher. Hade varit skönt att ta några tre-poängare mot slutspelslagen också, men vi har varit med i de senaste matcherna bättre än vad vi var under de första mötena.

Hur nöjd är du med din egen säsong så här långt?

Jag liksom laget började väldigt knackigt men det har blivit bättre och bättre ju längre säsongen har gått. Får man bara hålla sig hel så räknar jag med att några riktiga topprestationer kommer snart.

På onsdag kommer Höllviken på besök och som ligger på samma poäng som oss. Vad är dina tankar inför matchen och hur tror du matchen kommer att se ut?

Det ska bli kul med match igen efter att vi var lediga sista omgången innan juluppehållet och att det är en måste match direkt, vi behöver verkligen spela på topp för vi ska ta tre pinnar.

Det är 6 poäng upp till slutspel, men bara 6 poäng till att åka ur. Hur resonerar ni i truppen kring detta faktum?

Det spelar ingen roll om det är 6 eller 30 poäng upp eller ner, vi går in med samma inställning oavsett. Det är bara vinst som gäller oavsett vilket lag vi möter! Alla lag kan slå varandra och vi kommer behöva alla poäng vi kan få!

Vad är de största skillnaderna för dig som målvakt att spela i SSL kontra Allsvenskan?

Den största skillnaden för mig är samma sak som för alla utespelare. Man måste komma in i tempot och inte börja ändra för mycket i sitt egna spel. Man måste ha tålamod och tro på sig själv, för man visste nästan att det skulle gå lite knackigt i början innan man hittar tempot och har gjort några små justeringar.

Vi tackar Gustav för pratstunden och önskar honom och laget lycka till inför onsdagens match.