Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Simon Karlsson uttagen till u-19 landslaget

21 januari 2018 18:53
JIK Herr

Det går bra för våra herrar just nu där man går från klarhet till klarhet. Yngsta laget i SSL med flertalet tunga framtidslöften. En av dessa är Simon Karlsson som nu får chansen att visa upp sig i den blågula tröjan. Vi tog oss en pratstund med honom för att höra hans tankar.


Grattis till landslagsplatsen, hur känns det?

Tack så mycket! Det känns riktigt roligt, ska bli kul att få representera sitt land. Det har varit en dröm som man drömt om sen man var liten.

Är detta något du jobbat hårt för under säsongen? Något av ett mål?

Det är självklart man har försökt att få en plats i u19-laget. Det gäller att man tar vara på träningarna med laget och tar ut sitt max på varje träning och sedan också prestera på matcherna.

Vad tror du förbundskaptenen sett hos dig som sticker ut? Vilka är dina styrkor?

Jag tror det främst är att jag ger 100% i varje match. Sedan även att jag är löpvillig och stark med boll i sista tredjedelen.

Det har gått upp och ner för laget under säsongen men nu ser det ut som om JIK har hittat rätt. Hur ser du på din egen säsong så här långt?

Det har precis som laget varit lite upp och ner. Vissa matcher har varit bättre än andra. De första matcherna gick det bra och jag lyckade peta in några mål så det var skönt. Sedan gick det lite trögare en period runt jul men nu känns det som det är på uppgång igen.

Vad är dina mål för resterande tid av säsongen?

Mina mål resterade tid av säsongen är främst att göra bra ifrån mig på u19 och sedan göra allt jag kan för att vi ska hålla oss kvar i SSL.

Hur tror du din roll ser ut i U-19?

Det blir nog liknade som i laget. Jobba mycket i sista tredjedelen och försöka bidra med energi.

Ett stort grattis och lycka till Simon!