Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Rönnby
RÖN
Borta
Jönköping
JIK

#23 inför omgång 17

19 januari 2018 22:21
Rönnby vs JIK

JIK-dam laddar om och vill visa att dom hör hemma i en av världens bästa innebandyligor. Vi tog ett snack med Gabriella Strandberg inför lördagens match mot Rönnby.


Rönnby - Jönköping Lördag 14.00 Bombardier Arena

Fem senaste Rönnby: F, V, V, V, F

Fem senaste Jönköping: F, F, V, F, F

Hej Gabbi, hälften av säsongen har gått nu hur ser du på din och lagets insats hittils?

-Lagets insats är väl lite blandad. Prestationsmässigt som nykomling har vi spelat bra mot de flesta av lagen, men resultatmässigt hade jag önskat mer. För min egen del tycker jag att det gått helt okej, tycker väl att jag hållt en hög lägstanivå hela tiden, men känner att jag har några växlar kvar som förhoppningsvis kommer nu i vår.

Dags att möta Rönnby på bortaplan, vad vet du om era motståndare och vad krävs för att plocka poäng i lördagens drabbning?

-Ett konstringsskickligt lag, spelar med mycket fart och rörelse och smäller gärna på lite. Bolltempo, fart under fötterna och duellspelet känns som nyckelfaktorer om vi ska få med oss 3 poäng hem. Sen kanske jag tycker att det viktigaste kommer bli att spela mer med hjärtat. Låter ju som världens klyscha, men till en början måste vi ta betydligt mer jobb för varandra än vad vi gjorde mot Dalen senast, då tror jag vi automatiskt kommer upp i nivå.

Hur tror du matchen slutar mot Tigrarna i Västerås?

-Jag hoppas vi är väldigt revanschsugna, både efter bottennappet sist samt att vi inte var speciellt bra mot dem senast hemma. Säger att vi vinner med 5-3!

Har du något du alltid måste göra inför match?

-Jag vill alltid vara sist ut ur omklädningsrummet innan match. Men brukar få stå och vänta ett himla bra tag tills jag kan gå ut eftersom Lundell alltid får för sig att knyta om fotskydden i sista sekunden :-).

Vi tackar Gabbi och önskar henne och laget lycka till i Västerås.