Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Intervju med #55 Johan Uhlin inför Falun borta på lördag.

16 februari 2018 16:00
Omgång 31

Med bara 5 omgångar kvar av säsongens seriematcher ligger Jönköpingslaget på en 10:e plats med bara 1 poäng upp till en ev slutspelsplats. Vi tog ett snack med Johan inför mötet mot Falun.


Vinst senast mot Örebro med 7-6. Vad säger du om matchen?

Skön seger och viktiga poäng, naturligtvis. Det var tufft då vi tog ledningen och de hela tiden kröp närmare, men vi har byggt upp ett självförtroende så jag tror publiken var mer nervös än vad vi i laget var. Vi har bra statistik mot Örebro och det var skönt att det höll i sig.

På lördag spelar ni förmodligen årets tuffaste bortamatch mot Falun. Hur går dina tankar?

Bara roligt att spela en sådan match. Ingen förväntar sig att vi ska vinna och det gör att vi kan spela avslappnat och bara gå in och kriga i varje byte.

Hur ser du på din debutsäsong i SSL så här långt?

Mycket upp och ner som det brukar vara en debutsäsong. Jag har fått växla runt mycket på positionerna och det har varit både lärorikt och kul. Känns som om det går bättre och bättre för varje träning. Jag gillar att ta stort ansvar även utanför planen och det tycker jag gjort på ett bra sätt.

Hur resonerar du kring vilka lag som kommer att åka ur SSL i år?

Jag tror att Thorengruppen och AIK åker ur. Örebro och Höllviken känns som bättre lag och sedan har de ett försprång på 5 poäng vilket är mycket när det är så få matcher kvar.

Vi tackar Johan för pratstunden och önskar honom och laget lycka till på lördag. Matchen sänds på SSL Play med start 17.00.