31 Mar 1 match

JIK föll i Smålandsderbyt

17 oktober 2017 21:48
Smålandsderby

På tisdagskvällen den 17/10 tog JIK emot Växjö i säsongens första Smålandsderby där gästerna vann med 2-6.

JIK börjar matchen starkt och man tar ledningen med 2-0. Spelet ligger i händerna på JIK där man kontrollerar större delen av första period och det ser riktigt bra ut. Tyvärr får Växjö med sig ett mål in i första paus efter sen reducering av Jesper Sankell 19.58.

I andra period tappar JIK något spelet och man låter Växjö både kvittera och ta ledningen med 2-4. Detta verkar sätta sig lite då Växjö trappar upp tempot av matchen.

I tredje och sista perioden så plockar JIK åter upp spelet och man har stundtals mycket boll och en del goda chanser. Tyvärr får Växjö öka på sin ledning och gör två sena mål när man avgör matchen till ett slutresultat på 2-6.