Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Ex-Jikarens första möte med gamla klubben

27 september 2017 09:49
Hemapremiär

Efter flera år i JIK där han var med i SSL senast och var med och hjälpte laget upp inför denna säsong blev det ny destination för Andreas Nordh, laget blev Linköping. På Torsdag kommer den gamle Jikaren tillbaka till Arenan, Fredrik Lundkvist fick sig en liten pratstund med Nordh med tankar inför matchen.


Vad har du för tankar inför matchen och att möta din förra klubb?

Det är första gången jag möter ett lag jag spelat i tidigare, så tankarna är att de kommer bli en mycket speciell match och de kommer nog göra en mer nervös än vad jag tror i nuläget.

Vilket är ditt starkaste minne från JIK?

De är från min första säsong när vi tog klivit upp till SSL där allt avgjordes i näst sista omgången borta mot Växjö där vi vände 4-0 underläge efter första perioden till seger, vilket innebar att avancemanget var säkrat.

Vad har du för tankar om er säsong i Linköping?

Att de blir en säsong som kommer handla mycket om att utvecklas, de är på många sätt en ny grupp med ny tränar konstellation och många nya spelare. Samtidigt finns stommen kvar som gör att vi är ett slagkraftig lag och som siktar på att vinna så mycket matcher som möjligtvis tas oss till ett slutspel.

Din egen målsättning med säsongen?

Den egna målsättning är att ta en plats i laget och komma in i gruppen på ett bra sätt samt bidra med mina kvalitéer på plan samt att spela mitt första slutspel.

Vad blir det för slutresultat? Linköpings Seger, 6-4

Fem snabba: Vår eller Höst? Vår Dansband eller Schlager? Schlager Fotboll eller Hockey? Fotboll Mål eller Assist? Mål Löpning eller Fys? Fys