Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 2 matcher
Onsdag
06 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 2 matcher
Fredag
22 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Tisdag
26 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match

Förändring i JIK:s ledarstab

19 oktober 2017 21:00
JIK Herr

Jimmy Lindstrand slutar som assisterande tränare för JIK:s herrlag med omedelbar verkan p.g.a. personliga skäl. Lindstrand har under två säsonger framgångsrikt bidragit till att JIK nu är tillbaka i Svenska Superligan. Istället kliver en rutinerad jikare in med tidigare erfarenhet som både spelare och tränare tidigare i klubben.


Johan Adin i JIK:s sportgrupp kommenterar.

-Vi förstår Jimmy och tackar för hans insatser under hans två framgångsrika säsonger som assisterande tränare och önskar honom all lycka. Vi hoppas och tror att Jimmy kommer vara en del av JIK snart igen.

Istället ersätter meriterade Jakob Olofsson Adelin och är med laget redan i matchen borta mot Örebro på lördag. Jakob har en imponerande karriär som spelare och tränare och kommer tillföra rutin och erfarenhet.

Olofsson Adelin har 2 SM-guld, 42 A-landskamper, 3 VMguld som spelare och har varit huvudtränare fyra säsonger i högsta ligan varav två i Jönköpings IK.

-Jag är rejält sugen på att komma tillbaka in i hetluften. Och att få göra det med JIK, klubben som ligger mig varmast om hjärtat, känns riktigt, riktigt kul. Potentialen i det här unga laget är stor och det känns spännande att få vara med på den här resan, säger Jakob Olofsson Adelin. Avtalet mellan Jönköpings IK och Jakob Olofsson Adelin gäller till och med maj 2018.

-Jakob och klubben har hittat en lösning som vi är mycket nöjda med och där vi ser att Jakobs kunskaper och erfarenhet kommer utveckla och stärka laget än mer, avslutar Johan Adin.

Välkommen Jakob och ett stort tack till Jimmy!